Koper, dat blijft wel hangen

By november 1, 2017Woonkamer

Een van de trends die niet meer weg te denken is, is koper! Waar je voorheen enkel koperen pannetjes of kannetjes ‘bij oma’ in de keuken zag hangen, zie je nu in de hipste plekken en mooiste kamers koperen accessoires en koperen lampen terug komen. En dat is ook niet verwonderlijk, want koper is hot!

Gecombineerd met bijvoorbeeld de kleuren wit, grijs of (mint)groen brengen rood koperen spulletjes een warme en gezellige sfeer in huis. Maar de koperkleur is ook prachtig te combineren met andere pastelkleuren, zoals met lichtroze en met hout. Benieuwd hoe jij koper kunt combineren in jouw huis?

Een bloemetje erbij

De warme kleur is prachtig in combinatie met natuurlijke producten, zoals hout en mooie (groene) planten. Koop bijvoorbeeld drie koperen potten met daarin een grote groene plant, zoals de Areca Palm of de Calathea. Deze kamerplanten zijn eenvoudig te onderhouden en hebben niet veel zonlicht of water nodig. Of pimp je minicactus met een mooi koperkleurig potje. Wat ook erg leuk is, als je er de ruime voor hebt, is een hangende bloempot of terrarium van koper met bijvoorbeeld een klein vetplantje. Met of zonder plant is de Bloomingville hangende bloempot van VT Wonen sowieso een blikvanger.

Kristianne

Author Kristianne

More posts by Kristianne

Leave a Reply